Mestermerket Sentral godkjenning

Om Byggmester Støkkan

Byggmester Støkkan & CO AS er et snekkerfirma med 5 ansatte. Vi holder til i Trondheimsområdet, og har mange års erfaring. Vi har jobbet med store og små prosjekter og noen eksempler på våre prosjekter finner du her.

Ansvarsrett

Vi har sentral godkjenning for ansvarsrett. Godkjenningen viser foretakets evne til å ivareta sine offentligrettslige forpliktelser, samt at foretakets faglige ledelse har dokumentert relevant utdannelse og praksis.

Mesterbrev og fagbrev

Alle våre ansatte har fagbrev. I tillegg har firmaet mestermerket som dokumenterer at vi har mesterbrev innen tømreryrket.

Hva er en mester?

Mange forbrukere vet ikke forskjellen på en vanlig håndverker og en mester. Først og fremst har mesteren et mesterbrev. Her kan du lese mer om mesterbrevet.

 

Nybygging av hus

Gasellebedrift i 2008

Byggmester Støkkan & CO AS ble i 2008 kåret til gasellebedrift. Utmerkelsen er gitt av Dagens Næringsliv og kredittinformasjonsbyrået Dun & Bradstreet.

Kåringen av Gasellebedrifter er en årlig begivenhet. Kriteriene for å kvalifisere måles over en fireårsperiode, og omfatter blant annet positivt resultat, innleverte og godkjente regnskaper, jevn vekst og minimum dobling av omsetning igjennom hele perioden.

Kriterier for en gasellebedrift:

  • levert godkjente regnskaper
  • minst doblet omsetningen over fire år
  • omsetning på over én million kroner første år
  • positivt samlet driftsresultat
  • unngått negativ vekst
  • vært aksjeselskap

Sertifikater og kurs

Vi har brannisoleringskurs, byggebransjens våtromsnorm (BVM), stillasekurs og sopp-og råtekurs.